Čokoládový tofu krém
Tofu krém:
jedno balení bílého natural tofu ( nejlepší je silken, ale i to klasické postačí)
půl hrnku čokoládového rýžového mléka( firma isola)
1 banán
rýžový sirup ( dle potřeby)
šťáva z jednoho citronu
3 PL karobu nebo raw kakaa
1 lžička jemně mletého kokosu
ovoce a kokosvé lupínky na ozdobu
Banán rozmačkáme vidličkou, přidáme rozdrobené tofu a rýžové mléko. Vyšleháme. Postupně přidáváme zbytek surovin, karob nebo kakao, šťávu z citronu, rýžový sirup a kokos.Krém vlijeme do mističek, ozdobíme ovocem a dáme chladit, minimálně a dvě hodiny.
Chuť je krásně sametově banánovo-čokoládová. Pokud se chcete ještě více rozmazlit, šupněte si dovnitř kousky hořké čokolády nebo opražené kakaové boby.
Čokoládě zdar!:)
0 komentářů